CSR-projektet ”Minipraktikanterne” vinder pris ved Dansk Fodbold Award

Randers FC’s CSR-projekt ”Minipraktikanterne” vinder ”En Del af Noget Større”-prisen ved Dansk Fodbold Award 2019.

Lørdag aften var det meste af Fodbold Danmark samlet i Forum Horsens til Dansk Fodbold Award 2019 for at hædre nutidens fodboldhelte. Der skulle deles priser ud i kategorierne Årets Kvindelige og Mandlige Talent, Årets 3F Liga-Spiller, Årets Superliga-spiller, Årets Træner, Årets Dommer, Årets Fodboldklub og En Del Af Noget Større-prisen.

Randers FC’s CSR-projekt ”Minipraktikanterne” var på forhånd nomineret til ”En Del af Noget Større”-prisen. En pris der uddeles til et projekt, som gør en forskel for folk, der oplever udfordringer i dagligdagen.

Allerede i januar måned skildrede UEFA ”Minipraktikanterne” i deres #EqualGame-kampagne, og nu har hele Fodbold Danmark så også fået øjnene op for Randers FC’s CSR-indsats. Randers FC vandt således prisen foran Guldborgsund og Lolland Kommune, Asylum United og Ærø Kommune, hvilket sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, Søren Pedersen, er både stolt og utrolig glad for.

– Vi er rigtig glade og stolte over at vinde prisen. At vi som fodboldklub kan rumme mere end bare fodbold og rykke unge mennesker og give dem nogle succesoplevelser i livet, det er vi rigtig stolte over. Der skal lyde en særlig stor tak til de mennesker i klubben, som gør en kæmpe indsats og som gør dette unikke projekt muligt.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk