Randers FC Konference

Suveræne Konference-faciliteter!

Vi ynder den jyske ydmyghed – men når det kommer til Randers FC Konference tør vi godt træde lidt ud over kanten!

På Cepheus Park Randers har vi nemlig alt, hvad hjertet og pengepungen kan begære af muligheder for at gøre dit arrangement til en succes – uanset om det er et lille ”intimt” forretningsmøde for få personer eller det helt store virksomhedsseminar med op til 1.000 gæster. Vi kan også afholde dine private fest i eksklusive omgivelser, når Randers FC spiller fodbold i 3F Superligaen. Eller hvis du gerne vil invitere venner eller samarbejdspartnere til en omgang Champions League-fodbold på storskærm.

Mulighederne er mange – så mange, at vi nedenfor kun oplister nogle af de mest gængse af dem..!

Møder i eksklusive Sky Lounges:
Lej en af vores Sky Lounges til et forretnings- eller bestyrelsesmøde. Det kan være som morgen-, formiddags- eller fyraftensmøde. Eller som et dagsmøde eller sågar med overnatning. Uanset hvad du vælger er det inklusiv forplejning, trådløst net og alt relevant av-udstyr. Deltagerantallet kan være alt fra ansigt-til-ansigt mødet og op til 44 personer.

Stormøder, kurser, seminarer, receptioner eller messer:
Forventer du flere deltagere til dit møde, kursus eller seminar, har vi to muligheder. Kommer der op til 200 personer kan vi tilbyde dig Puma Loungen med udsigt over Cepheus Park Randers, et af Danmarks smukkeste fodboldstadions. Regner du med helt op til 1.000 deltagere, råder vi over Thor Loungen med en imponerende flot udsigt over Gudenå-dalen.

Særlige begivenheder:
Vi ruller gerne den røde løber ud, hvis du lejer Thor Loungen til en særlig begivenhed – lige fra afholdelse af firmaets sommerfest, julefrokost eller den årlige generalforsamling. Eller hvis firmaet ønsker at markere sit runde jubilæum med en reception, hvor der er plads til intet mindre end 1.000 spisende gæster. Eller hvis du inviterer en ”kendis” til at holde foredrag for dine ansatte.

Private arrangementer og 3F Superliga-fodbold:
Vil du gerne markere dit jubilæum og samtidig se Randers FC spille på Cepheus Park Randers i 3F Superligaen? Eller drejer det sig om din runde fødselsdag? Eller noget helt tredje? Så kan vi tilbyde dig at leje en af de eksklusive Sky Lounges med råderet før og efter de to gange 45 minutters fodboldspil på grønsværen. Fodbolden overværer du fra opvarmede sæder!

Storskærmsarrangement:
Er der en større TV-begivenhed under opsejling, er de eksklusive Sky Lounges eller den noget større Thor Lounge det perfekte sted. Er I mange, der gerne vil overvære årets Champions League-finale eller den amerikanske Super Bowl-finale kan ”Drengerøvs-baren” UEFA Baren lejes – eller hele eller dele af Thor Loungen og dens tre storskærme.

 
 
 
 
 
 
 

 

Kontakt Randers FC Konference på konference@randersfc.dk

Helle Overby AndresenHelle Overby Andresen
e-mail: konference@randersfc.dk
telefon: 4013 3777
Sanna VesterSanna Vester
e-mail: sav@randersfc.dk
Thomas JacobsenThomas Jacobsen
e-mail: tj@randersfc.dk
Ferhat AliciFerhat Alici
e-mail: fal@randersfc.dk
Jan FaurskovJan FaurskovMatch & loungekoordinator
e-mail: jf@randersfc.dk
telefon: 2859 7583