Strategi

Mission:
Det er klubbens mission på sigt at vinde medaljer og titler til Randers og være repræsenteret i Europæiske turneringer.

Vision:
Randers FC skal udvikle et hold, der kan være med til at præge toppen af dansk fodbold med udgangspunkt i at give alle omkring klubben positive oplevelser, uden at gå på kompromis med økonomien.

Ambition:
Det er klubbens ambition altid at være repræsenteret i Superligaen.

Kerneværdier:
Viljestyrke
Ydmyghed
Sammenhold
Passion
Respekt

Selskabets overordnede målsætning:
Randers FC skal udvikles som regionalt brand, der skaber forretningsområder og – indtægter til at opnå et sportsligt budget, der matcher de bedste provinsklubber i Danmark. Løbende femårs-perioder skal minimum give et 0-resultat med udgangspunkt i det førstkommende budgetår som omdrejningspunkt. Egenkapitalen skal minimum udgøre 40% af selskabets totale lønsum samtidig med, at der skal være tilstrækkelig likviditet. Vi skal dog principielt ikke låne eksterne penge til at finansiere underskud.

Transferpolitik:
Vi anerkender, at Randers FC har opnået en position, som gør, at køb, udvikling og salg af spillere er en naturlig del af fodboldforretningen. Der budgetteres dog ikke med transferindtægter.

Talentudvikling:
Randers FC skal være kendt for at færdiguddanne fodboldspillere på såvel fodboldbanen som skolebænken, fritiden/familien = ”det hele menneske”. Spillerne skal opnå det maksimale af deres sportslige talent via en elitær indstilling og udsøgt vindermentalitet. Klubbens målsætning er at udvikle og skabe minimum én spiller pr. årgang (i gennemsnit over 3 årgange), der kan indgå i førsteholdets startopstilling. Klubben skal til enhver tid kunne leve op til de gængse krav fra FIFA, UEFA og DBU. P.t. skal vi uddanne 4 ungdomsspillere af egen avl til A-truppen.